Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lokaltidningens spekulation: Forsberg ett alternativ för Liverpool

Sillybloggen

Ryktena kring Emil Forsberg fortsätter att cirkulera. Den offensive RB Leipzig-stjärnan har den senaste tiden kopplats ihop med klubbar som Juventus, Arsenal, Paris Saint-Germain och Atletico Madrid.

Tidigare under torsdagen uppgav Gazzetta dello Sport att Roma drömmer om att värva Forsberg i sommar, men att Leipzig kräver minst 30 miljoner euro (drygt 300 miljoner kronor) för svensken och att Serie A-jätten inte har råd med den prislappen.

Nu hävdar även calciomercato.it att Roma gett sig in i jakten på Forsberg, men enligt den italienska sajten vill RB Leipzig ha 40 miljoner euro. Bundesliga-klubben sägs också vara ovillig att inkludera bonusar eller klausuler i en eventuell affär. Leipzig vill helt enkelt ha hela övergångssumman på en gång.

Roma är inte i “pole position” i kampen om Forsberg, enligt calciomercato.it. Juventus ska också vara intresserat och 26-åringen uppges även ha ögonen på sig från klubbar i Premier League och La Liga.

Annons

Lokaltidningen i Liverpool, Liverpool Echo, har plockat upp calciomercato.it:s uppgifter och spekulerar nu i att Forsberg är ett alternativ för Premier League-jätten LFC.

“Liverpool skulle kunna överväga ett värvningsförsök efter att affären med Nabil Fekir spruckit”, skriver Liverpool Echo.

I en intervju med Fotbollskanalen nyligen öppnade Forsberg för en flytt i sommar.

– Som jag känner är jag redo för nästa stora steg. Vad det blir blir intressant att se, men jag har en dialog med Leipzig och har alltid haft en bra dialog med klubben. Jag har en dröm att spela för de största klubbarna i världen, sa han då.

Publicerad 2018-06-21 15:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto