POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
43v

Kicker: Bayern tackade nej till att byta Lewandowski mot Benzema

Robert Lewandowski har under den senaste tiden ryktats vara aktuell för en flytt från Bayern München, men den tyska storklubbens representanter har inte sagt sig vara redo att sälja sin polske stjärna.

Nu skriver tyska tidningen Kicker att Real Madrid föreslagit ett byte av anfallare, att Lewandowski skulle flytta till Real medan Karim Benzema skulle gå i motsatt riktning. Men precis som allt tidigare intresse ska det förslaget fått nobben av Bayern.

Publicerad 2018-06-25 kl 16:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå