POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
43v

Uppgifter: Flera Serie A-klubbar jagar Ekdal

Enligt uppgifter till Gazzetta dello Sport, Sardegnasport och Corriere dello Sport hoppas Cagliari på att se Albin Ekdal göra comeback på Sardegna Arena. Klubben ska dock inte vara ensama om att följa svensken, utan även Genoa och Udinese rapporteras vara intresserade.

Mittfältaren lämnade Cagliari år 2015 för tyska Hamburg, men kan i och med klubbens nedflyttning till 2. Bundeliga komma att flytta. Enligt Hamburger Morgenposts uppgifter i fredags har det dock ännu inte kommit några bud på 28-åringen.

Publicerad 2018-06-25 kl 08:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå