POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
43v

Officiellt: Mittfältare skriver treårskontrakt med Sevilla

De senaste säsongerna har den spanske mittfältaren Roque Mesa huserat i Premier League och Swansea. Där har han varit lagkamrat med svenskduon Martin Olsson och Kristoffer Nordfeldt, men nu lämnar det defensiva ankaret klubben, som nästa år spelar i Championsship. Under vinterns transferfönster lånades han ut till spanska Sevilla och på onsdagen står det klart att mittfältaren fortsätter i klubben.

Mittfältaren har skrivit på ett treårsavtal med den spanska klubben och kontraktet sträcker sig därmed till 2021.

Förra säsongen slutade på en sjunde plats i La Liga. Laget tog sig också till kvartsfinal i Champions League, där de bland annat slog ut Manchester United på vägen men tillslut blev Bayern München ett nummer för stort.

 

Publicerad 2018-06-27 kl 12:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå