POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
43v

Officiellt: Örgryte säljer talang - ansluter till dansk toppklubb

Örgryte IS-talangen Jens Cajuste, 18, uppgavs tidigare i veckan, enligt GT, vara nära en övergång till danska toppklubben Midtjylland. I dag gick klubbarna ut med att övergången är i hamn och att talangen ansluter till den danska klubben.

Cajuste skrev på ett kontrakt över fem år.

– Jag är oerhört tacksam för de möjligheter som Öis har gett mig. Öis kommer alltid att vara hemma. Det finns flera individer som har haft ett enormt inflytande på mitt liv och som fortsatt kommer att ha det. Jag ser väldigt mycket fram emot att bygga på den grund som jag har utvecklat under min tid i Öis, säger Cajuste till Örgrytes hemsida.

Örgrytes klubbchef Niklas Allbäck om övergången:

– Man är kluven. Jag hade hoppats på att vi skulle få fortsätta jobba vidare med Jens och vidareutbilda honom i hans framtida fotbollskarriär. Sen är det självklart kul att vår akademi utbildar spelare som klubbar som FC Midtjylland och Empoli får upp ögonen för och som vi också kan sälja. Det är något vi har saknat de senaste åren. Jag önskar Jens stort lycka till i Midtjylland, säger han till hemsidan.

Cajuste skrev A-lagskontrakt med Göteborgsklubben redan 2016 och har spåtts en ljus framtid. Han har i år gjort åtta matcher från start för Örgryte i superettan.

Publicerad 2018-06-27 kl 15:15

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå