POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
42v

PSG ute efter Donnarumma - har kontaktat Milan

Tidigare i vår deklarerade Gianluigi Buffon att han lämnar Juventus efter över 15 år i klubben. Sedan dess har han ryktats till flera klubbar, däribland Paris Saint Germain. Och enligt Corriere dello Sport nöjer sig den franska storklubben inte med bara en italiensk målvakt.

Tidningen skriver att PSG också är intresserade av Milans guldklimp Gianluigi Donnarumma. Enligt tidningen ska kontakt mellan de båda klubbarna redan vara tagen, men om de både italienska målvakterna med samma förnamn ansluter beror på om PSG lyckas göra sig av med målvaktsduon Kevin Trapp och Alphonse Areola.

Publicerad 2018-06-27 kl 07:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå