POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
43v

Uppgifter: Premier League-klubbar på jakt efter Leverkusen-back

Premier League-klubbarna West Ham, Everton och Brighton & Hove Albion uppges alla, enligt Daily Mirror, vara ute efter Bayer Leverkusen-backen Aleksandar Dragovics, 27, signatur för att förstärka försvaren till nästa säsong.

Österrikaren tillhör Leverkusen, men var under den gångna säsongen utlånad till Leicester, där han gjorde elva matcher i Premier League. Enligt tidningen är däremot klubben inte intresserat av att köpa loss försvararen, vilket öppnar för de andra tre klubbarna att knyta till sig 27-åringen.

Dragovic har kontrakt med Leverkusen fram till den sista juni 2021.

Publicerad 2018-06-27 kl 21:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå