POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
43v

Inter vill värva anfallare från Serie A-konkurrent

Tidigare i veckan värvade Inter Radja Nainggolan från Roma och Milano-klubben verkar inte ligga på latsidan inför kommande säsong. Enligt Football Italia, som i sin tur hänvisar vidare till Gazetto dello Sport, ska storklubben vara intresserad av att värva Sassuolos anfallare Matteo Politano.

Sajten skriver att det rör sig om ett lån med en köpoption på 25 miljoner euro, motsvarande 250 miljoner kronor. Sassuolo sägs dock vilja ha mer pengar för den 24-årige anfallaren och vill dessutom inkludera två unga Inter-spelare i affären.

Förra säsongen gjorde Politano 36 matcher i Serie A och svarade för tio mål och fem framspelningar.

Publicerad 2018-06-28 kl 10:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå