POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
43v

Uppgifter: Arsenal "överens" om back

Arsenal har under en längre tid kopplats ihop med Borussia Dortmunds back Sokratis Papastathopoulos, 30, om en övergång till Premier League-klubben. Enligt The Guardian ska nu värvningen snart vara i hamn, då klubbarna nått en överenskommelse om försvararen, vilket det tidigare också rapporterats om.

Tidningen skriver vidare att mittbacken kommer att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen inom de närmaste dagarna, vilket därmed innebär att klubbarna kan slutföra övergången som uppges ligga på runt 200 miljoner kronor.

Papastathopoulos lämnade under sommaren 2013 Werder Bremen för Dortmund och stod under den gångna säsongen för 30 matcher i Bundesliga.

Publicerad 2018-06-28 kl 15:34

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå