POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
42v

Uppgifter: Backen lämnar Häcken - flyttar till rivalen

Alexander Angelin anslöt till Häcken från Utsikten inför årets säsong. Försvarsspelaren har dock haft svårt att få speltid och nu kommer uppgifter om att han lämnar klubben från Hisingen, rapporterar Göteborgs-Posten.

– Vi kommenterar aldrig spekulationer kring spelare och vad som händer in eller ut från klubben, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson till Fotbollskanalen.

Angelin verkar dock inte flytta speciellt långt. Enligt tidningen ska han vara klar för Gais, som huserar i superettan. Om det blir en flytt till Göteborgsklubben skulle det innebära att backen återvänder till klubben han representerade för några år sedan. Där skulle han dessutom återförenas med tränaren Bosko Orovic, som tidigare tränade Utsikten, men som nu är huvudtränare i Gais.

Publicerad 2018-06-29 kl 11:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå