Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Telegraph: Real Madrid ute efter Courtois – Roma-målvakten ersätter?

Efter säsongen 2014 vände belgaren Thibaut Courtois tillbaka till Chelsea efter att ha varit utlånad till Atlético Madrid. Sedan dess har han varit förstavalet i London-klubben. Men nu kan han vara på väg bort.

Spanska The Telegraph skriver att Chelsea kan tänka sig att sälja målvakten, som bara har ett år kvar på kontraktet. Och enligt sajten ska Real Madrid vara intresserade av belgaren, som sägs vara sugen på att återvända till Spanien.

Den spanska storklubben har också visat intresse för Romas succémålvakt Alisson Becker, som just nu spelar VM för sitt Brasilien. Men om Real Madrid istället skulle lägga vantarna på Chelseas stjärnmålvakt ska London-klubben ha Roma-målvakten Becker som förstaval.

ANNONS

Chelsea är dock inte den enda klubben i England som är ute efter Beckers signatur. Sedan tidigare har Liverpool visat intresse för målvakten och Beckers landslagskompis Roberto Firmino, som spelar i Pool, sa innan VM i Ryssland att målvakten har frågat honom om klubben.

Publicerad 2018-06-30 kl 08:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto