POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Everton intresserat av Celtics backlöfte – kan bli största försäljningen någonsin

Evertons evige vänsterback Leighton Baines börjar se slutet av karriären och klubben med nye sportchefen Marcel Brands och tränaren Marco Silva letar efter någon som kan axla vänsterbacksmanteln efter Baines. Och enligt The Telegraph (med flera) är Celtics Kieran Tierney den som Everton vill ha. Köpesumman sägs ligga runt 25 miljoner pund, vilket om det blir av skulle bli Celtics största försäljning någonsin.

Publicerad 2018-07-01 kl 17:55

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå