POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

“Sarri skriver på för Chelsea nästa vecka”

För två veckor sedan rapporterade den italienska dagstidningen att den tidigare Napoli-tränaren Maurizio Sarri skulle skriva på för Chelsea inom kort. Och nu skriver dessutom brittiska medier att tränaren är nära London-klubben.

Enligt både The Guardian kommer Sarri att skriva på för Chelsea inom en snar framtid och Football Italia skriver att tränaren presenteras av London-klubben i nästa vecka. Det enda som hindrar en presentation av den italienska tränaren är Antonio Conte, som väntas få lämna sitt uppdrag.

Sarris övergång till Chelsea har dragit ut på tiden, men nu skriver Football Italia, att förhandlingar har fått en ny vändning i och med att Napoli-presidenten Aurelio De Laurentiz har gått med på att släppa tränaren för fem miljoner euro.

Sedan tidigare står det klart att en annan italiensk tränare, Carlo Ancelotti, tar över efter Sarri i Napoli.

Publicerad 2018-07-01 kl 09:31

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå