POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Arsenal scoutar tidigare MFF-back

Felipe Carvalho lämnade Malmö FF i vintras. Då skrev han på ett ettårskontrakt med Vålerenga. Och i Norge har han blivit en succé. Uruguayanen beskrivs som en publikfavorit i Oslo-klubben och lagets tränare Ronny Deila har varit tydlig med att man vill förlänga Carvalhos avtal.

Nu rapporterar eurosport.no att självaste Arsenal är intresserat av 24-åringen. Sajten hävdar att Premier League-klubben scoutade Carvalho på plats i Norge under lördagen, när Vålerenga mötte Bodö/Glimt.

Eurosport uppger att Arsenal inte anser att Carvalho är en spelare för deras A-lag just nu, men att han har potential nog att satsa på. Klubben sägs överväga ett upplägg där man knyter till sig mittbacken och därefter lånar ut honom.

Vålerengas tränare Ronny Delia tror dock inte att Carvalho kommer att lämna för Arsenal.

– När gick någon spelare från Vålerenga till Arsenal senast? För mig blir det här bara dumt. Arsenal ser spelare hela tiden och de kanske tittar på en spelare 30 gånger innan de fattar ett beslut, säger Deila till VG.

– Vi måste sluta snacka om Arsenal, det blir för dumt. Då borde det ha varit hundra andra klubbar som också är intresserade.

Publicerad 2018-07-01 kl 18:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå