POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Darmian: "Kan bli Juve, Inter eller Napoli"

Under gårdagen rapporterade Football-italia.net, som hänvisade till SportItalia, att Matteo Darmian snart kommer att presenteras av Juventus. I dag bekräftar spelaren sitt intresse för att lämna Manchester United.

– United är en toppklubb, men att vilja vara en startspelare är normalt. Jag har ett år kvar på mitt kontrakt och vi har inte pratat om att förlänga det. Min agent vet vad jag vill, säger Darmian enligt Gazzetta dello Sport.

I samma intervju öppnar högerbacken, som lämnade Torino 2015, för en återkomst till Italien.

– Det kan bli Juve, Inter, Napoli eller någon annanstans, konstaterar han.

– Jag skulle enbart flytta till den klubb som erbjöd mig den bästa lösningen (på hans problem med bristande speltid). Min dörr står öppen.

 

Publicerad 2018-07-02 kl 10:13

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå