POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Jättetalangen skriver långtidskontrakt med Wolves

Ruben Neves har imponerat stort i Wolverhampton, som tog steget upp till Premier League till kommande säsong. 21-åringen har varit ett hett namn på transfermarknaden, men nu är det klart att portugisen förlänger med Wolves. På sin hemsida skriver klubben att Neves skrivit på ett nytt femårskontrakt.

– Ruben har gjort stora framsteg sedan han kom till oss och jag är säker på att han kommer att fortsätta sin form in till nästa säsong och ha en enorm inverkan i Premier League, säger sportchefen Kevin Thelwell till Wolves hemsida.

Mittfältaren gjorde 42 framträdanden i Championship och 6 mål den förra säsongen.

Publicerad 2018-07-02 kl 19:48

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå