POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: United säljer Johnstone - och tar in Stoke-målvakten

Manchester United gör förändringar på målvaktssidan. Under tisdagen blev det officiellt att Sam Johnstone lämnar klubben för West Bromwich. 25-åringen är fostrad i Uniteds ungdomslag, men har varit utlånad mycket de senaste åren. Nu har Johnstone skrivit på ett fyraårskontrakt med WBA.

Manchester Uniteds ersättare blir Stoke-målvakten Lee Grant. 35-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt med storklubben. The Telegraph har tidigare skrivit att Grant är tänkt som tredjemålvakt bakom David De Gea och Sergio Romero.

Publicerad 2018-07-03 kl 19:45

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå