Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Officiellt: United säljer Johnstone - och tar in Stoke-målvakten

Manchester United gör förändringar på målvaktssidan. Under tisdagen blev det officiellt att Sam Johnstone lämnar klubben för West Bromwich. 25-åringen är fostrad i Uniteds ungdomslag, men har varit utlånad mycket de senaste åren. Nu har Johnstone skrivit på ett fyraårskontrakt med WBA.

Manchester Uniteds ersättare blir Stoke-målvakten Lee Grant. 35-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt med storklubben. The Telegraph har tidigare skrivit att Grant är tänkt som tredjemålvakt bakom David De Gea och Sergio Romero.

Publicerad 2018-07-03 kl 19:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons