POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Saftigt spanskt sillyrykte: ”Barca intresserat av Robin Olsen”

En sillyblogg är bra att ha så att man på ett enkelt sätt kan redogöra för olika transferrykten som cirkulerar utan att behöva betrakta dem som absoluta sanningar. Och då och då dyker DET DÄR ryktet upp, ryktet som liksom är anledningen till att man skapar en sillyblogg.

Så, spanska sporttidningen med det perfekta namnet Sport rapporterar nu i kölvattnet av Robin Olsens VM-framgångar att Barcelona har intresserat sig för malmöiten och ser honom som tänkbar ersättare till Jasper Cillesen om han, som fungerat som back up till Marc Andre Ter Stegen, skulle försvinna i sommar.

För Robin Olsen som så sent som 2011 spelade division fyra-fotboll är Barcelona senaste klubben att kopplas ihop med 28-åringen. Tidigare har det ryktats om Liverpool, Roma och Napoli i samband med FCK-målvakten.

Publicerad 2018-07-04 kl 12:14

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå