Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Molins kan ersätta Svanberg - fångad på bild med MFF:s sportchef

Sillybloggen

Malmö FF-talangen Mattias Svanberg bekräftade i dag att han lämnar Malmö FF och uppges snart presenteras för Bologna i Serie A. Han kan möjligen ersättas av en tidigare MFF-stjärna – Guillermo Molins, 29, som ryktas vara på väg tillbaka till MFF.

I dag blev dessutom Molins fångad på bild ihop med Malmös sportchef Daniel Andersson på Kastrup i Köpenhamn. Enligt Sydsvenskan har MFF-supportern Daniel Åbjörnsson, som tog bilden, bekräftat att Daniel Andersson väntade in Molins på flygplatsen.

Molins tidigare lagkamrat i MFF och svenske landslagsmannen Pontus Jansson lade i samband med det också ut en tweet och en bild, där han skrev “du lovade att hålla mig uppdaterad. Tydligen läser man sms utan att svara nu för tiden…”. På bilden syns sms från Jansson, som frågar om Molins är på gång till MFF.

Molins har sedan tidigare lämnat Panathinaikos och det är ännu oklart var 29-åringen hamnar härnäst. Efter flyttbeskedet frågade Fotbollskanalen Molins om en återkomst till Malmö FF var aktuellt.

Annons

– Aktuellt och aktuellt… Jag har inte hört något från Malmö sedan jag lämnade Kina. På det sättet är det inte aktuellt, sa Molins då.

Fotbollskanalen har sökt Daniel Andersson och Guillermo Molins. 

 

 

Publicerad 2018-07-05 18:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto