POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Molins kan ersätta Svanberg - fångad på bild med MFF:s sportchef

Malmö FF-talangen Mattias Svanberg bekräftade i dag att han lämnar Malmö FF och uppges snart presenteras för Bologna i Serie A. Han kan möjligen ersättas av en tidigare MFF-stjärna – Guillermo Molins, 29, som ryktas vara på väg tillbaka till MFF.

I dag blev dessutom Molins fångad på bild ihop med Malmös sportchef Daniel Andersson på Kastrup i Köpenhamn. Enligt Sydsvenskan har MFF-supportern Daniel Åbjörnsson, som tog bilden, bekräftat att Daniel Andersson väntade in Molins på flygplatsen.

Molins tidigare lagkamrat i MFF och svenske landslagsmannen Pontus Jansson lade i samband med det också ut en tweet och en bild, där han skrev “du lovade att hålla mig uppdaterad. Tydligen läser man sms utan att svara nu för tiden…”. På bilden syns sms från Jansson, som frågar om Molins är på gång till MFF.

Molins har sedan tidigare lämnat Panathinaikos och det är ännu oklart var 29-åringen hamnar härnäst. Efter flyttbeskedet frågade Fotbollskanalen Molins om en återkomst till Malmö FF var aktuellt.

– Aktuellt och aktuellt… Jag har inte hört något från Malmö sedan jag lämnade Kina. På det sättet är det inte aktuellt, sa Molins då.

Fotbollskanalen har sökt Daniel Andersson och Guillermo Molins. 

 

 

Publicerad 2018-07-05 kl 18:22

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå