Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spansk media: "Priset på Ronaldo - en inbjudan till att lämna klubben"

Sillybloggen

Cirkusen kring Cristiano Ronaldos vara eller icke vara i Real Madrid fortsätter. Spanska tidningen Marca, har för tredje dagen i rad en ledande story om Ronaldos flyttrykte till Juventus.

Marcas rubrik är: “Om jag är värd 100 miljoner euro så är det för att de inte vill ha mig”, som följs upp av “Cristiano tror att priset Real Madrid satte på honom i januari var en inbjudan till att lämna klubben”.

Det står även i tidningen att “Real vill att han stannar men kommer inte stå i hans väg”. I portugisens kontrakt ska det finnas en klausul som säger att lösesumman gäller för en klubb som inte är en direkt rival.

Ronaldos kärlek till Juventus ska ha fötts i samband med hans cykelspark mot klubben i Champions League, som fick Turinpubliken att applådera honom.

Annons

Samtidigt kommer uppgifter från Italien och La Gazzetta dello Sport att även PSG ger sig in i jakten på Ronaldo och ser portugisen som ersättare till Neymar om brassen lämnar den franska klubben.

Den här soppan lär puttra på ett tag till i sommar.

Publicerad 2018-07-05 08:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto