POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

BBC: Arsenal nära VM-stjärna - hoppas slutföra övergången nästa vecka

Arsenal har under en längre tid kopplats ihop med en värvning av Sampdorias uruguayanske mittfältare Lucas Torreira, 22, som var en del av Uruguays VM-trupp och senast i dag spelade han hela matchen, när Uruguay föll mot Frankrike med 2-0 i kvartsfinalen i VM i Ryssland.

Enligt BBC är nu övergången så gott som klar, då Arsenal och Sampdoria är nära en överenskommelse, samtidigt som Londonklubben hoppas på att slutföra en affär för 25 miljoner pund för mittfältaren nästa vecka.

Torreira ser därmed ut att bli nye tränaren Unai Emerys fjärde värvning, då Stephan Lichsteiner, Bernd Leno och Sokratis Papastathopoulos redan är klara för klubben.

Torreira stod under den gångna säsongen för fyra mål och en assist på 36 matcher för Sampdoria i Serie A. Han lämnade sommaren 2015 Pescara för spel i Sampdoria, men lånades under den efterföljande säsongen ut till samma klubb igen.

Publicerad 2018-07-06 kl 19:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå