Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

BBC: Arsenal nära VM-stjärna - hoppas slutföra övergången nästa vecka

Sillybloggen

Arsenal har under en längre tid kopplats ihop med en värvning av Sampdorias uruguayanske mittfältare Lucas Torreira, 22, som var en del av Uruguays VM-trupp och senast i dag spelade han hela matchen, när Uruguay föll mot Frankrike med 2-0 i kvartsfinalen i VM i Ryssland.

Enligt BBC är nu övergången så gott som klar, då Arsenal och Sampdoria är nära en överenskommelse, samtidigt som Londonklubben hoppas på att slutföra en affär för 25 miljoner pund för mittfältaren nästa vecka.

Torreira ser därmed ut att bli nye tränaren Unai Emerys fjärde värvning, då Stephan Lichsteiner, Bernd Leno och Sokratis Papastathopoulos redan är klara för klubben.

Torreira stod under den gångna säsongen för fyra mål och en assist på 36 matcher för Sampdoria i Serie A. Han lämnade sommaren 2015 Pescara för spel i Sampdoria, men lånades under den efterföljande säsongen ut till samma klubb igen.

Annons
Publicerad 2018-07-06 19:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto