POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Bröt med Gais - nu aktuell för Hammarby

Junes Barny, 28, skrev inför den här säsongen på för två år med Gais, men bröt nyligen sitt kontrakt med Göteborgsklubben, då det fanns en klausul i avtalet med möjlighet att bryta kontraktet inför sommaruppehållet i superettan.

Under torsdagen rapporterade GT att mittfältaren är aktuell för en övergång till Örgryte, som ska ha lämnat ett kontraktsförslag till mittfältaren. Enligt tidningen är dock nu även Hammarby intresserat av mittfältarens tjänster till höstsäsoingen i allsvenskan. Barny ska i dagarna ha träffat Stockholmsklubben.

Barny gjorde i år tolv matcher för Gais i superettan.

Publicerad 2018-07-06 kl 15:03

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå