POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Sarris övergång kan snabbas på av Jorginho-köp

Maurizio Sarri har ryktats till Chelsea under en längre tid och så sent som i förra veckan kom uppgifter om att den italienska tränaren skulle presenteras inom en snar framtid. Förhandlingarna verkar dock ha dragit ut på tiden och nu kommer uppger tv-kanalen Sportitalia att ett Chelsea-köp av Napolis mittfältare Jorginho kan snabba på Sarris övergång till London-klubben.

Sedan tidigare har innermittfältaren ryktats till Chelseas ligakonkurrent Manchester City för en övergångssumma på 55 miljoner euro. Men övergången är ännu inte genomförd och nu uppger Sportitalia att om Chelsea ger mer än vad City gör för mittfältaren, kan Napolis sportchef Aurelio De Laurentiis släppa tränaren Maurizio Sarri snabbare än förväntat.

Sedan tidigare står det klart att Carlo Ancelotti tar över huvudansvaret i den italienska klubben från och med nästa säsong.

Publicerad 2018-07-07 kl 08:41

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå