POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Balotelli har anlänt - ska läkarundersökas i Marseille

Mario Balotelli, 27, har under en längre tid ryktats vara nära en övergång från Nice till ligakonkurrenten Marseille i Ligue 1, Frankrike. Anfallaren uppgavs nyligen vara överens om ett treårskontrakt värt 600 000 euro i månaden, vilket skulle bli den högsta lönen i Marseilles historia.

Enligt Football Italia är nu övergången nära att gå i lås. Balotelli ska, enligt sajten, vara på plats i Marseille för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen för att sedan skriva på ett kontrakt över två år, vilket därmed skiljer sig från uppgifterna om tre år.

Italienaren har ett år kvar på sitt kontrakt med Nice och stod för totalt 26 mål på 38 matcher för klubben under den gångna säsongen.

Publicerad 2018-07-08 kl 15:33

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå