Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Icardi har ryktats bort - men verkar vilja stanna i Inter: "Vi är en stor familj"

Sillybloggen

Inters lagkapten och anfallsstjärna Mauro Icardi slog under den gångna säsongen till med 29 mål och blev delad skytteligavinnare med Ciro Immobile, Lazio i Serie A. Han ryktades därefter vara på väg bort från klubben, men pratade i dag med klubbens officiella tv-kanal, som att han kommer att stanna i Milano-klubben.

– Jag välkomnade alla i dag, även om jag redan hade gjort det via sociala medier och över telefon. Det var mitt sätt att få alla att förstå att vi är en stor familj, säger han till klubbens tv-kanal Inter TV och syftar på att laget inledde försäsongen i dag.

Han ser nu fram emot en ny försäsong inför nästa säsong, där Inter hoppas vara med och konkurrera om den italienska ligatiteln, men även får spela i Champions League.

– Det här kommer bli en annorlunda försäsong än vad vi haft tidigare eftersom att vi både kommer att förbereda oss inför Champions League och ligan, säger han.

– Vi behöver hjälpa de nya (spelarna) att landa här och bygga vidare på vad vi gjorde förra året, fortsätter han.

Annons

Icardi har tillhört Inter sedan sommaren 2013.

Publicerad 2018-07-09 19:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto