POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Turkiska klubben bryter med ex-allsvenska stjärnan

Wanderson do Carmo slog igenom stort i Gais och vann den allsvenska skytteligan, tillsammans med Blåvitts Tobias Hysén, 2009. Efter att ha varit utlånad till både Al Ahli och Krasnodar, lämnade brassen Göteborgsklubben permanent 2013 när han skrev på för den ryska klubben. Sedan dess har han också representerat Dynamo Moskva och nu senast turkiska Alanyaspor.

Men på måndagen meddelar den turkiska klubben, via sitt Twitter-konto, att de bryter kontraktet med anfallaren. Wanderson anslöt till klubben i vintras och skrev då på för 1,5 år med klubben men lämnar nu alltså efter bara ett halvår.

Var Wanderson hamnar härnäst är inte fastställt.

 

Publicerad 2018-07-09 kl 12:03

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå