POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: PSG ute efter Coutinho

Under vinterns transferfönster lämnade Philippe Coutinho Liverpool för spel i Barcelona. Enligt uppgifter fick den spanska klubben då betala 112 miljoner pund, motsvarande 1,2 miljarder för den offensive mittfältaren.

Men nu kan brassen vara på väg bort. Football Espana, som i sin tut hänvisar vidare till Mundo Deportivo, skriver att den franska storklubben Paris Saint Germain, ska vara intresserade av brasilianaren.

Anledningen till att PSG ska vilja ha Coutinhos ska vara för att hålla landsmannen Neymar, som också spelar i den franska klubben, glad och nöjd. Men det lär bli en dyr historia om PSG ska få loss den tidigare Liverpool-mittfältaren. Enligt sajten sägs nämligen Coutinhos utköpsklausul ligga på över 400 miljoner pund, motsvarande dryga fyra miljarder svenska kronor.

Coutinhos kontrakt med Barcelona sträcker sig till juni 2023.

Publicerad 2018-07-09 kl 10:58

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå