Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Förre United-spelaren vill återvända till turkiska storklubben: ”Skulle vara fantastiskt”

Sillybloggen

Portugisen Nani har ett förflutet i flera europeiska storklubbar. Bland annat har yttermittfältaren representerat Manchester United och turkiska Fenerbahce.

Under förra säsongen var han utlånad från sin spanska klubb Valencia och spelade då i italienska Lazio. Nu har låneavtalet med den italienska klubben löpt ut men portugisen verkar inte speciellt sugen på att stanna i Spanien. Istället vill han tillbaka till sin tidigare klubb Fenerbahce.

– Fenerbahce har inte blivit mästare de senaste åren och jag vill bidra till att de ska vinna en titel. Att få vara en del av det skulle vara roligt och just nu pratar jag med klubben, säger han enligt nyhetsbyrån DHA, enligt Football Espana.

– Det skulle vara fantastiskt att vara tillbaka framför Fenerbahces fans och jag vill vara en del av det lag som vinner ligaspelet.

Annons

Nanis kontrakt med Valencia går ut i juni 2019. Förra säsongen gjorde han 18 matcher i Serie A och svarade för tre mål och fyra framspelningar.

Publicerad 2018-07-10 13:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto