Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Officiellt: Ratades från VM-truppen – nu är Wass klar för spanska storklubben

Daniel Wass fanns inte med i Danmarks VM-trupp trots att han de senaste säsongerna har varit ordinarie i La Liga-laget Celta Vigo, där svenske John Guidetti också har spelat. Men precis som den svenske anfallaren gjorde i vintras, så lämnar nu den danske mittfältaren Celta Vigo.

På tisdagen meddelade nämligen La Liga-konkurrenten Valencia att Wass är klar för klubben. På sin hemsida skriver klubben, som förra säsongen slutade på en fjärde plats i ligaspelet, att dansken är klar för de kommande fyra åren.

Förra säsongen spelade dansken 35 ligamatcher för Celta Vigo och svarade för fyra mål och nio framspelningar.

Publicerad 2018-07-10 kl 14:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons