POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Ratades från VM-truppen – nu är Wass klar för spanska storklubben

Daniel Wass fanns inte med i Danmarks VM-trupp trots att han de senaste säsongerna har varit ordinarie i La Liga-laget Celta Vigo, där svenske John Guidetti också har spelat. Men precis som den svenske anfallaren gjorde i vintras, så lämnar nu den danske mittfältaren Celta Vigo.

På tisdagen meddelade nämligen La Liga-konkurrenten Valencia att Wass är klar för klubben. På sin hemsida skriver klubben, som förra säsongen slutade på en fjärde plats i ligaspelet, att dansken är klar för de kommande fyra åren.

Förra säsongen spelade dansken 35 ligamatcher för Celta Vigo och svarade för fyra mål och nio framspelningar.

Publicerad 2018-07-10 kl 14:20

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå