POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Sky: VM-back på väg till Serie A-nykomling

Den portugisiske mittbacken Bruno Alves har ett förflutet i flera storklubbar ute i Europa. Bland annat har han spelat i Porto, Fenerbahce och AEK Aten. Just nu är han under kontrakt med skotska Rangers, men nu kan han vara på väg att lämna klubben.

Enligt Sky Italia ska nämligen Serie A-nykomlingen Parma vara ute efter mittbackens signatur. I flera veckor har det rapporterats kring att den italienska klubben ska vara intresserade av portugisen och nu säger de senaste uppgifterna från Sky att mittbackens avtal med Rangers är avslutat och att möjligheterna därför blivit större för en övergång till Parma.

Alves fanns med i Portugals VM-trupp i Ryssland när nationen tog sig till åttondelsfinal, men där blev Uruguay för svåra.

Mittbackens kontrakt med Rangers sträcker sig till och med maj 2019.

Publicerad 2018-07-10 kl 07:58

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå