POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Sunderland har accepterat bud på Asoro – på väg till Swansea

Under måndagen kom uppgifter om Championship-klubben Derby, med nye tränaren Frank Lampard, var ute efter den svenske talangen Joel Asoros signatur. Men klubben, där också Marcus Olsson spelar, verkar inte vara den enda som är intresserade av svensktalangen påskrift.

Enligt Sunderland Echo ska nämligen Swansea vara nästa klubb in i jakten på Asoro och sajten skriver att Wales-klubben, där den tidigare ÖFK-tränaren Graham Potter basar, har lagt ett bud på Asoro. Budet ska sägs vara på två miljoner pund, motsvarade 23 miljoner kronor, och Sunderland ska ha accepterat budet.

Förra säsongen spelade Asoro totalt 29 matcher för Sunderland och svarade för tre mål.

Publicerad 2018-07-10 kl 07:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå