POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Nani återvänder till Sporting: "Välkommen hem"

Sporting Lissabon har inte haft mycket att jubla över den senaste tiden. Efter att ett 50-tal maskerade fans attackerat laget under ett träningspass har det varit kaosartat kring klubben och flera spelare har lämnat klubben. Mitt under kaoset tillträdde Sinisa Mihajlovic som ny tränare – men han fick sparken efter bara nio dagar.

Nu kommer dock positiva nyheter för Sporting. Klubben presenterar nu en hemvändare i form av Luis Nani. 31-åringen kom upp från Sportings ungdomslag 2005 och spelade två säsonger innan han lämnade för Manchester United. Därefter har Nani, som också representerat Fenerbahce, Valencia och Lazio, varit tillbaka på en lånesejour i Sporting. Nu återvänder mittfältaren igen.

“Välkommen hem”, skriver Sporting på Twitter.

Publicerad 2018-07-11 kl 20:44

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå