POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Marca: "Real Madrid kommer att värva två ‘Galacticos'"

Cristiano Ronaldo lämnar Real Madrid för Juventus. Och nu har spekulationerna kring vilket nytt/vilka nya stornamn CL-mästaren kommer att försöka värva. Under onsdagen sammanställde Fotbollskanalen tio tänkbara namn, som alla ryktats till klubben, och får man tro den Madrid-baserade tidningen Marca så är det troliga att det kommer att “anlända två nya ‘Galcticos’ för att bygga ett nytt Real Madrid”.

Enligt tidningen vill klubben ha in två nya forwards. PSG:s Neymar rapporteras vara klubbens förstaval och även Kylian Mbappé nämns återigen. Båda namnen beskrivs dock som värvningar som blir svåra att dra i land. I stället skriver man att “den mest troliga” värvningen är Chelseas Eden Hazard. Klubben har länge uppgetts hålla ett öga på belgaren och enligt Marca är det alltså inte omöjligt att det blir han som ska försöka fylla Cristiano Ronaldos skor.

“Från supportrar till styrelsen förväntar man sig att Perez (Florentino, president) ska komma med en ny värvning i proportion med Ronaldo, men fotbollens landskap har förändrats och att lyckas med det är inte längre lika enkelt”, skriver Marca.

Publicerad 2018-07-12 kl 11:05

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå