Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Marca: "Real Madrid kommer att värva två ‘Galacticos'"

Sillybloggen

Cristiano Ronaldo lämnar Real Madrid för Juventus. Och nu har spekulationerna kring vilket nytt/vilka nya stornamn CL-mästaren kommer att försöka värva. Under onsdagen sammanställde Fotbollskanalen tio tänkbara namn, som alla ryktats till klubben, och får man tro den Madrid-baserade tidningen Marca så är det troliga att det kommer att “anlända två nya ‘Galcticos’ för att bygga ett nytt Real Madrid”.

Enligt tidningen vill klubben ha in två nya forwards. PSG:s Neymar rapporteras vara klubbens förstaval och även Kylian Mbappé nämns återigen. Båda namnen beskrivs dock som värvningar som blir svåra att dra i land. I stället skriver man att “den mest troliga” värvningen är Chelseas Eden Hazard. Klubben har länge uppgetts hålla ett öga på belgaren och enligt Marca är det alltså inte omöjligt att det blir han som ska försöka fylla Cristiano Ronaldos skor.

“Från supportrar till styrelsen förväntar man sig att Perez (Florentino, president) ska komma med en ny värvning i proportion med Ronaldo, men fotbollens landskap har förändrats och att lyckas med det är inte längre lika enkelt”, skriver Marca.

Annons
Publicerad 2018-07-12 11:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto