POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Oväntade uppgifterna: Andersson ska ha fått frågan om att ta över Iraks landslag

Janne Andersson har gjort succé som förbundskapten för det svenska landslaget. Blågult gick hela vägen till kvartsfinal innan man fick stryk av England – och just Andersson har hyllats unisont för sina insatser.

Enligt journalisten Hassanin Mubarak på den engelskspråkiga sajten Ahdaaf, som bevakar fotboll i Mellanöstern, ska förbundets sportchef Falih Mousa i ett tv-program vid namn “Fourth Referee” nämnt att man ställ frågan till Andersson efter att laget åkt ut ur turneringen mot England.

Mubarak skriver dock att Andersson i stället hälsat att han  vill förlänga sitt kontrakt med Sverige. Anderssons avtal löper över EM 2020.

– Vi har en överenskommelse och är nöjda med den, sedan har vi fasta avstämningspunkter efter både avslutade kval och mästerskap. Dessutom träffas jag och Janne var tredje vecka och snackar igenom olika saker, sa SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand till Fotbollskanalen i början av juli.

Fotbollskanalen har sökt Janne Andersson samt ordföranden i SvFF, Karl-Erik Nilsson för en kommentar, men utan framgång. Generalsekreterare Håkan Sjöstrand skriver dock i ett sms till Fotbollskanalen:

“Har inte hört något om detta och låter åtminstone för mig som osannolikt”.

Publicerad 2018-07-12 kl 13:50

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå