Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Uppgifter: Liverpool förbereder bud på Alisson

Romas brasilianske målvakt Alisson har kopplats ihop med Liverpool under en längre tid. Nu skriver football-italia.net, och hänvisar till uppgifter i Gazzetta dello Sport, att Merseyside-klubben förbereder ett bud på Alisson.

Liverpool uppges erbjuda 60 miljoner euro plus fem miljoner euro i bonusar för Alisson, totalt motsvarande drygt 650 miljoner kronor. Man uppges dessutom erbjuda Alisson sex miljoner euro, drygt 60 miljoner kronor, per år i ett femårskontrakt.

Roma uppges dock kräva minst 70 miljoner euro.

Alisson har även kopplats ihop med Real Madrid och Chelsea.

Publicerad 2018-07-12 kl 10:12

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons