POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Klubbarna överens om Shaqiri - läkarundersökning hos Liverpool väntar

Liverpool rapporteras närma sig en värvning av Stokes Xherdan Shaqiri. Under fredagsmorgonen skriver tidningen Liverpool Echo att schweizaren kommer att genomföra läkarundersökningen inom kort  – och att Liverpool betalar utköpsklausulen på 13,5 miljoner pund (motsvarande cirka 157 miljoner kronor) för spelaren.

Tidningen skriver att det troliga är att Shaqiri gör sin debut i Liverpool-tröjan under lagets försäsongsturné i USA senare den här månaden.

Stoke slutade på näst sista plats i Premier League den gångna säsongen och blev därmed degraderat. Shaqiri var en del av det schweiziska landslag som under VM slogs ut av Sverige i åttondelsfinalen. Shaqiri stod för segermålet i gruppspelsmötet mot Serbien.

Publicerad 2018-07-13 kl 09:07

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå