Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Trelleborg värvar amerikansk back - och Nilsson lämnar klubben

Sillybloggen

Trelleborg har haft ett mycket aktivt dygn på silly season-marknaden. Först stod det klart att Malmö FF-lånet Dennis Hadzikadunic lämnar klubben för ryska Rostov. Sedan värvades mittbacken Jasmin Sudic in från Häcken.

Nu kommer ytterligare förändringar i truppen. Den amerikanske ytterbacken Kofi Sarkodie värvas in på ett avtal som sträcker sig över 2019.

– Kofi är en relativt ny bekantskap för oss. Han ger ett väldigt proffsigt intryck och är en spelare med ledaregenskaper som har en gedigen erfarenhet efter att ha spelat på hög nivå i den amerikanska ligan. Kofi är en defensivt stark och solid spelare med ett bra tillslag med både höger och vänster fot, säger TFF-tränaren Patrick Winqvist till klubbens hemsida.

Samtidigt lämnar Victor Nilsson klubben av personlig skäl.

– Victor har varit en uppskattad spelare och lagkamrat och vi kommer att sakna honom i truppen. Vi önskar honom lycka till i framtiden, säger sportchefen Mattias Kronvall.

Annons

TFF har även skrivit A-lagskontrakt med mittfältaren Haris Brkic från U19-laget.

Publicerad 2018-07-13 12:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto