POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Hopf nära flytt i Turkiet

Johannes Hopf åkte ur den turkiska högstaligan med sitt Genclerbirligi efter den förra säsongen. Målvakten har kontrakt med klubben till 2020, men kan nu komma att lämna. BeIN Sports har tidigare rapporterat att nykomlingarna i högstaligan, Caykur Rizespor och BB Erzurumspor, båda visat intresse för att värva Hopf.

Nu ser dock en annan klubb i ligan ut att kunna värva den tidigare Hammarby-målvakten, enligt uppgifter i Sportbladet. Tidningen skriver att 31-åringen kommer att skriva på för tre år med Ankaragücü – även de nykomlingar i högstaligan.

Fotbollskanalen har upprepade gånger sökt Hopf om målvaktens framtid.

Publicerad 2018-07-13 kl 12:39

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå