POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: PSG:s drag för att behålla Neymar - ny lön i nivå med Messi

Neymar blev i fjol tidernas dyraste spelare när han lämnade Barcelona för PSG. Trots att han bara varit i klubben i knappt ett år har det redan börjat komma rykten om att brassen skulle vara aktuell för en flytt. Inte minst Real Madrid har uppgetts vara aktuellt, inte minst nu när de sålt Cristiano Ronaldo.

Nu skriver spanska AS att PSG i ett drag för att behålla Neymar vill höja hans lön från hans nuvarande 37 miljoner euro om året, drygt 380 miljoner kronor. Tidningen skriver att PSG är redo att betala Neymar en liknande lön som den Messi har i Barcelona, vilken ligger på 50 miljoner euro, drygt 500 miljoner kronor, om året och gör honom till världens just nu bäst betalde spelare.

I och med att Neymar inte har någon utköpsklausul är Real Madrids plan enligt AS att övertyga Neymar själv om att be om att bli såld, men PSG hoppas att en löneförhöjning ska göra att Neymar vill stanna.

Publicerad 2018-07-13 kl 20:04

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå