POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: United överväger jättebud på mittbacken

Harry Maguire, 25, har under VM varit ordinarie i trebackslinjen i det England som tog sig hela vägen till semifinal. Leicester-backens insatser i mästerskapet uppges nu ha dragit till sig blickar från större klubbar.

Enligt Daily Mail är Manchester United intresserat av Maguire, och överväger ett bud på 50 miljoner pund, runt 585 miljoner kronor. Tidningen skriver dock att Leicester kan komma att öka mittbackens lön från 45 000 pund i veckan till 75 000 pund i veckan, ungefär 875 000 kronor, för att hålla honom kvar i klubben.

Maguire kom till Leicester förra sommaren från Hull.

Publicerad 2018-07-13 kl 15:54

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå