POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: West Ham slår nytt klubbrekord - Lazio-värvning klar

Lazios brasilianare Felipe Anderson kommer att allt av döma flytta till Premier League och West Ham. På fredagen rapporterar den engelska tv-kanalen Sky Sports att Andersson under fredagen kommer att genomföra läkarundersökningen inför den stundande övergången.

Enligt Sky kostar Anderson 35 miljoner pund, drygt 400 miljoner kronor, vilket i så fall blir nytt klubbrekord. Om värvningen går i land blir det Londonklubbens sjätte värvning inför säsongen. Man har tidigare gjort klart med bland andra Andrij Jarmolenko och Jack Wilshere.

Anderson gjorde förra säsongen fyra mål och sju framspelningar på 21 matcher för Lazio.

Publicerad 2018-07-13 kl 10:30

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå