POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Mina efter ryktena: "Vill spela i en klubb där det är mindre press"

Barcelona värvade i vintras colombianen Yerry Mina från Palmeiras. Men redan nu kan mittbacken vara på väg bort. Barça har tagit in en annan mittback, Clement Lenglét, och Mina har kopplats ihop med en flytt till Everton.

Nu uttalar sig colombianen, som gjorde tre mål i VM, själv om ryktena.

– Jag vill spela för ett lag där det är mindre press och där jag kan få minuter, säger han enligt Daily Mail.

– Jag kommer alltid att försöka göra det som är bästa för mig och för min klubb och jag hoppas att vart jag än hamnar, om det är Barcelona eller om jag måste lämna. Jag kommer att göra det på bästa sätt.

Mina gjorde fyra starter och ett inhopp i Barça under våren.

Publicerad 2018-07-15 kl 00:11

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå