Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Förbundskaptenen: "Kanske dags för Hazard att lämna Chelsea"

Sillybloggen

Chelseas belgiske stjärna Eden Hazard imponerade i sommar på många, när Belgien tog sig till semifinal i VM och därefter vann bronsmatchen mot England, landets första VM-medalj någonsin. Därefter inleddes spekulationer om en flytt från Londonklubben till framför allt Real Madrid, då han kan komma att ersätta Cristiano Ronaldo i klubben.

Den spanska tidningen Sport rapporterade i dag att Real Madrid har erbjudit Chelsea omkring 2,3 miljarder kronor för Hazard och landsmannen Thibaut Courtois, samtidigt som Hazard tidigare har öppnat för en flytt.

Nu uttalar sig även Belgiens förbundskapten Roberto Martinez om Hazards situation i Chelsea.

– Det är nog bäst för Hazard att han provar på någonting annorlunda. Det är en mogen spelare med ledaregenskaper. Talang är grunden till hans spel. Hazard kan bära ett nytt projekt var som helst i världen. Han är inne i den bästa perioden av sin karriär, säger han till den spanska sajten Cadena Ser.

Annons

– För mig är det väldigt enkelt att svara på den frågan. Han kan passa in i vilket lag som helst i världen. Spelare behöver nya utmaningar och nya projekt. Det kanske är dags för Chelsea och Hazard att gå skilda vägar. Jag skulle bli förvånad om Chelsea inte har fått något stort erbjudande för honom, fortsätter han.

Hazards kontrakt med Chelsea sträcker sig till juni 2020, medan Courtois har kontrakt till juni 2019 med Premier League-klubben.

Publicerad 2018-07-16 17:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto