POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Gefle-tränaren tror inte succéspelaren går till Blåvitt: ”Inte prio”

Piotr Johansson spelar för tillfället i Gefle, men har under säsongen ryktats till IFK Göteborg. Om en övergång till Blåvitt skulle bli verklighet skulle han återförenas med sin gamla tränare Poya Asbaghi. Hans nuvarande tränare i Gefle, Marcus Bengtsson, tror däremot inte på en övergång.

– Det har varit tyst om det. Om man ska vara lite konspiratorisk och kollar vad IFK Göteborg söker så är det spelare i centrallinjen som är prio. Ska man ha en räv bakom örat så kan man gissa att det är lite svettigt där nere också, säger han till Gefle Dagblad.

– Det kan bli tufft för dem att presentera en spelare från oss som räddare. För som det är nu är de nästan med i bottenstriden. Så länge det inte kommit några anbud, kan man inte fundera så mycket på det.

Johansson har tidigare spelat i Malmö FF och Ängelholm, men har de senaste säsongerna representerat Gefle där han har kontrakt till slutet av 2019.

Publicerad 2018-07-16 kl 09:37

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå