Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gefle-tränaren tror inte succéspelaren går till Blåvitt: ”Inte prio”

Sillybloggen

Piotr Johansson spelar för tillfället i Gefle, men har under säsongen ryktats till IFK Göteborg. Om en övergång till Blåvitt skulle bli verklighet skulle han återförenas med sin gamla tränare Poya Asbaghi. Hans nuvarande tränare i Gefle, Marcus Bengtsson, tror däremot inte på en övergång.

– Det har varit tyst om det. Om man ska vara lite konspiratorisk och kollar vad IFK Göteborg söker så är det spelare i centrallinjen som är prio. Ska man ha en räv bakom örat så kan man gissa att det är lite svettigt där nere också, säger han till Gefle Dagblad.

– Det kan bli tufft för dem att presentera en spelare från oss som räddare. För som det är nu är de nästan med i bottenstriden. Så länge det inte kommit några anbud, kan man inte fundera så mycket på det.

Johansson har tidigare spelat i Malmö FF och Ängelholm, men har de senaste säsongerna representerat Gefle där han har kontrakt till slutet av 2019.

Annons
Publicerad 2018-07-16 09:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto