Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Monaco bekräftar - har lagt bud på succé-ryssen: "Ett bra bud"

Sillybloggen

CSKA Moskvas ryske stjärna Aleksandr Golovin slog i öppningsmatchen mot Saudiarabien till med ett mål och två assist, samtidigt som han därefter också blev hyllad för sina insatser under sommarens världsmästerskap i Ryssland.

Inför kvartsfinalen mot Kroatien, så berättade CSKA:s tränare Valerij Gazzajev att mittfältaren var klar för Chelsea, men nu lägger sig även Monaco i kampen om mittfältarens underskrift till nästa säsong.

Monacos vice president Vadim Vasilyev berättar nu att Ligue 1-klubben lagt bud på ryssen.

– Vi har gett CSKA ett bud på Golovin. Jag kan inte berätta hur mycket pengar det handlar om, men det är ett bra bud och vi har erbjudit Golovin ett femårskontrakt, säger han till ryska sajten Sport Express.

– Jag anser att ett skifte till Monaco vore den bästa möjligheten för Golovin. Att gå direkt från den ryska ligan till en av de bästa ligorna i Europa är mycket riskabelt, fortsätter han.

Annons

Vasilyev berättar även att han hoppas få klart affären snart.

– Allt bör bli klart inom de kommande dagarna, kanske redan i dag. Vi kan inte vänta länge, då vi får gå efter en annan kandidat om affären inte blir verklighet.

Golovin har kontrakt med CSKA Moskva till juni 2021, men kan alltså vara på väg att lämna huvudstadsklubben i förtid.

Publicerad 2018-07-16 16:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto