POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Sportchefen om Barcelona-ryktade mittfältaren: ”Vi har inte fått några bud"

Steven N’Zonzi blev inbytt I söndagens VM-final för sitt Frankrike. Tidigare under sommaren har Sevilla-mittfältaren kopplats samman med både Arsenal och Barcelona men nu slår klubben sportchef, Joaquin Caparos, fast att mittfältaren stannar i Sevilla om ingen klubb erbjuder de 40 miljoner euro som mittfältarens utköpsklausul är fastställd till.

– Vi har inte fått något bud på honom och jag kan säga precis likadant som jag sa till klubbar som var intresserade av Clément Lenglet – han har en utköpsklausul och den är på 40 miljoner euro, säger Caparos till Diario AS enligt Football Espana.

Mittfältarens kontrakt med Sevilla sträcker sig till juni 2020.

Publicerad 2018-07-16 kl 12:46

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå