POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Gais-tränaren: "Känner på fem spelare"

Gais har hittills tappat Junes Barny och Stefan Ilic, men också plockat in Alexander Angelin utifrån inför höstsäsongen i superettan. Nu öppnar tränaren Bosko Orovic för att det lär komma in fler nyförvärv i sommar.

– Vi håller på med fem spelare. Det kommer inte bli fem in, men vi håller på och känner på fem spelare. Vi får se vad det mynnar ut i, men minst ett nyförvärv kommer det att bli, så kan vi säga, säger Orovic till GP.

– Vi letar brett. Det ska passa in i hur vi tänker. Och det ska definitivt passa in i gruppen, fortsätter han.

Tränaren berättade vidare i intervjun att klubben har fortsatt kontakt med Wanderson, som tillhörde klubben mellan 2007 och 2010, men även mellan 2011 och 2012. Han lämnade nyligen ryska klubben Dynamo Moskva.

Publicerad 2018-07-17 kl 17:41

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå