Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Superettans skyttekung bekräftar: "Vet vart min framtid ska vara"

Sillybloggen

Degerfors-anfallaren Sargon Abraham, 27, stod under vårsäsongen för tio mål och tre assist för sitt lag på 15 framträdanden i superettan. Det resulterade i att han blev ett hett villebråd på marknaden och bland annat kopplades ihop med en flytt till flera allsvenska klubbar, däribland IFK Göteborg, BK Häcken och Gif Sundsvall.

Enligt NWT, så har anfallaren nu bestämt sig för en klubb, även om det ännu är oklart vilken klubb det blir, då han själv inte vill avslöja det.

– Känslan är bra, mer kan jag inte säga. Jag vet vart min framtid ska vara och förhoppningsvis blir det så också. Jag har fått en bild av hur de tänker och vill använda mig, jag har bättre koll nu än innan, säger han till NWT.

– Det är klart att det alltid är tufft när man står inför olika alternativ, än så länge är inget påskrivet men det känns ändå bra. Jag följer mitt hjärta och magkänslan, det har varit bra möten och jag har fått en bra känsla, fortsätter han.

Annons

Abraham anslöt inför den gångna säsongen till Degerfors från Skövde AIK och tillhörde dessförinnan konkurrenten IFK Skövde.

Publicerad 2018-07-17 23:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto