POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Superettans skyttekung bekräftar: "Vet vart min framtid ska vara"

Degerfors-anfallaren Sargon Abraham, 27, stod under vårsäsongen för tio mål och tre assist för sitt lag på 15 framträdanden i superettan. Det resulterade i att han blev ett hett villebråd på marknaden och bland annat kopplades ihop med en flytt till flera allsvenska klubbar, däribland IFK Göteborg, BK Häcken och Gif Sundsvall.

Enligt NWT, så har anfallaren nu bestämt sig för en klubb, även om det ännu är oklart vilken klubb det blir, då han själv inte vill avslöja det.

– Känslan är bra, mer kan jag inte säga. Jag vet vart min framtid ska vara och förhoppningsvis blir det så också. Jag har fått en bild av hur de tänker och vill använda mig, jag har bättre koll nu än innan, säger han till NWT.

– Det är klart att det alltid är tufft när man står inför olika alternativ, än så länge är inget påskrivet men det känns ändå bra. Jag följer mitt hjärta och magkänslan, det har varit bra möten och jag har fått en bra känsla, fortsätter han.

Abraham anslöt inför den gångna säsongen till Degerfors från Skövde AIK och tillhörde dessförinnan konkurrenten IFK Skövde.

Publicerad 2018-07-17 kl 23:22

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå