Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea kan värva tillbaka målvakt från rival

Sillybloggen

Chelseas tidigare tjeckiske målvakt Petr Cech, 36, lämnade under sommaren 2015 Londonklubben för spel med lokalrivalen Arsenal i Premier League. Efter tre säsonger som förstemålvakt i Gunners, så kan han nu vända tillbaka till Chelsea.

Enligt Sky Sports, så ska Chelsea vara intresserat av att värva tillbaka Cech om klubbens förstemålvakt Thibaut Courtois lämnar för Real Madrid, vilket det under den senaste tiden ryktats intensivt om, då klubbarna snart ska vara överens om en övergång. 

Ett annat alternativ för Chelsea ska även vara danske Leicester-målvakten Kasper Schmeichel, som stod för ett starkt världsmästerskap i Ryssland.

Cech har tidigare även ryktats vara aktuell för en flytt till Napoli och Italien, då han till nästa säsong förväntas bli andremålvakt i Arsenal med tanke på att klubben tidigare i sommar värvade in tyske målvakten Bernd Leno från Bayer Leverkusen.

Annons
Publicerad 2018-07-17 21:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto