POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Chelsea kan värva tillbaka målvakt från rival

Chelseas tidigare tjeckiske målvakt Petr Cech, 36, lämnade under sommaren 2015 Londonklubben för spel med lokalrivalen Arsenal i Premier League. Efter tre säsonger som förstemålvakt i Gunners, så kan han nu vända tillbaka till Chelsea.

Enligt Sky Sports, så ska Chelsea vara intresserat av att värva tillbaka Cech om klubbens förstemålvakt Thibaut Courtois lämnar för Real Madrid, vilket det under den senaste tiden ryktats intensivt om, då klubbarna snart ska vara överens om en övergång. 

Ett annat alternativ för Chelsea ska även vara danske Leicester-målvakten Kasper Schmeichel, som stod för ett starkt världsmästerskap i Ryssland.

Cech har tidigare även ryktats vara aktuell för en flytt till Napoli och Italien, då han till nästa säsong förväntas bli andremålvakt i Arsenal med tanke på att klubben tidigare i sommar värvade in tyske målvakten Bernd Leno från Bayer Leverkusen.

Publicerad 2018-07-17 kl 21:56

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå