POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Liverpool med bud på Roma-målvakten

I vårens Champions League-final mellan Real Madrid och Liverpool svarade Loris Karius för två jättetavlor vilket hjälpte Real Madrid att ta hem titeln. Och ändå sedan den tyske målvaktens svajiga insats har Liverpool ryktats vara ute efter ett nytt förstaval i målet.

Ett alternativ för den engelska storklubben är Romas Alisson Becker och nu uppges Liverpool ha lagt ett bud på den brasilianske målvakten. Enligt italienska Il Messagero ska nu klubben ha erbjudit Roma 725 miljoner kronor för målvaktens signatur.

Tidigare under dagen kom uppgifter om att Roma har listat svenska Robin Olsen som två på listan över potentiella ersättare till Becker, om han nu försvinner. Bara PSG:s Alphone Areola sägs ligga för Olsen på listan.

Publicerad 2018-07-17 kl 13:40

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå